Over mij en deze website

 

Mijn naam is David, vader van 2 kinderen met autisme , en heb dus aardig wat ervaring met autisme  in de tegenwoordige vorm.
Het grootste gedeelte van mijn carrière was ik vrachtwagen chauffeur  waarna ik op het punt stond om te zeggen ik wil iets anders ,
Hierna heb ik besloten om mij te laten omscholen tot rijinstructeur  waar ik op dit moment mee bezig ben.

In mijn omgeving hoorde ik van jongeren met autisme dat ze bij sommige rijscholen geweigerd werden omdat ze eerlijk vermelde dat ze autisme hadden (de rijschool zat spontaan vol terwijl een vriendje die zich later aanmeldde gelijk kon lessen)

na wat verder informeren bleek dat rijscholen bang zijn voor hun slagingspercentage of niet echt goed weten hoe ze met deze leerlingen om moeten gaan.
Als vader van 2 kinderen met autisme dacht ik kan dit niet beter ?
Wand iedereen heeft toch recht op passende rijlessen voor een rijbewijs met een instructeur  die ze begrijpt

hierdoor heb ik besloten dat zodra ik mijn licentie heb om rijles te geven mij zelf wil specialiseren in het rijles geven aan mensen met autisme, adhd en faalangst.

Enkel ik kan niet heel Nederland rijles gaan geven en  ik ben niet de enige rijinstructeur met kinderen  met autisme, Dus er moeten meer mensen zijn die hier het zelfde over denken net zoals  ik.

Met deze website wil ik dus een netwerk opzetten van ervaren gespecialiseerde  rijinstructeurs
En daarmee leerlingen met autisme en deze rijinstructeurs samen brengen  zodat deze leerlingen les krijgen op de manier die het beste bij ze aansluit

 

Deze website is Geen onderdeel van het Spectrum Brabant of De Verkeersacademie ik verwijs hier veel naar omdat ik vind dat ze goed werk doen,

Ook hebben we (nog) geen samenwerking met deze websites.